TR-Kaluste Oy Yritys

TR-KALUSTE - PALVELEVA HUONEKALUKAUPPA

TR-Kaluste Oy on vuonna 1976 Imatralla perustettu perheyritys, joka on palvellut pääkaupunkiseudun asukkaita jo viidellä vuosikymmenellä ja vuodesta 2007 jo toisessa sukupolvessa.

Kotimaisena perheyrityksenä TR-kaluste panostaa erityisesti laadukkaisiin Suomalaisiin kalusteisiin. Meiltä löytyy myös ulkomailta tuotettuja huonekaluja, jotka ovat todettu hinta/laatusuhteeltaan kilpailukykyisiksi. Esim. Sohvamme ovat lähes poikkeuksetta takuuvalmistettuja puu/vaneri-runkoisia, sekä tarjoamamme kankaat ovat edukkaimmasta alkaen useamman vuoden normaalia kulutusta kestäviä.

Olemme olleet jo yli kaksikymmentä vuotta eräs maamme suurimmista Laulumaa huonekalujen jälleenmyyjistä ja mm. vuosina 2013, 2014, 2015 ja 2016 palkittuna Vuoden Laulumaa kauppiaana (Suurin jälleenmyyjä). Laulumaan huonekalujen eri tuoteperheistä jokainen löytää varmasti jotakin, aina sopivaan hintaan.

TR-Kalusteen tarkoitus on tarjota osaavaa ja joustavaa asiakaspalvelua, sekä laadukkaita huonekaluja kaikkiin kodin tiloihin. Meiltä saat myös edullisen kotiinkuljetuksen ja tarvittaessa kasaus-ja suunnittelupalvelun. Lisäksi tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, niin suuriin kuin pieniinkin hankintoihin.

Myymälämme sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, kehä kolmosen ja lahdentien kulmauksessa.

Yhteystiedot